Επιστροφή στα άρθρα

Μια Νέα θεραπευτική προσέγγιση για την διαχείριση του Άγχους, της Αϋπνίας, της Κατάθλιψης και του Πόνου.

Μια Νέα θεραπευτική προσέγγιση για την διαχείριση του Άγχους, της Αϋπνίας, της Κατάθλιψης και του Πόνου.
Το Alpha-Stim μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην καθημερινή εφαρμογή της ιατρικής πράξης, παρέχοντας μια αποτελεσματική επιλογή θεραπείας για τον ασθενή.

Μια Νέα θεραπευτική προσέγγιση για την διαχείριση του Άγχους, της Αϋπνίας, της Κατάθλιψης και του Πόνου.

H συσκευή Alpha-Stim παρέχει στους ασθενείς τα ακόλουθα οφέλη:

Το Alpha-Stim μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην καθημερινή εφαρμογή της ιατρικής πράξης, παρέχοντας μια αποτελεσματική επιλογή θεραπείας για τον ασθενή.

Επισκόπηση της τεχνολογίας Alpha-Stim® για την διαχείριση του Άγχους, της Αϋπνίας, της Κατάθλιψης και του Πόνου.

Το Alpha-Stim είναι μια ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από ιατρούς, επαγγελματίες υγείας και ασθενείς. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται ως μια αποτελεσματική, μη φαρμακολογική επιλογή για την αντιμετώπιση του άγχους, της αϋπνίας, της κατάθλιψης και της διαχείριση του πόνου.

Το Alpha-Stim εγκρίνεται στις ΗΠΑ από τη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Επίσης , είναι εγκεκριμένο στη Ευρώπη, κατέχοντας σήμα CE.

Έρευνες ιατρών και χρηστών παρουσιάζουν ότι βοηθά το 90% των ασθενών που το εμπιστεύονται, και υποστηρίζεται από περισσότερες από 100 ολοκληρωμένες, ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες και δημοσιευμένες εκθέσεις.

Σχήμα 1

Το Alpha-Stim φροντίζει τους ασθενείς εφαρμόζοντας δύο πρωτόκολλα:

Το C.E.S. είναι η διαδικασία χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος λιγότερο από 1/2 milliampere, το οποίο παραδίδεται απευθείας στον εγκέφαλο μέσω ηλεκτροδίων-κλιπ που αφαρμόζουν στα αυτιά. Οι συνεδρίες διαρκούν 20 έως 60 λεπτά, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το άγχος, η αϋπνία και κατάθλιψη. Η χρήση είναι πολύ καλώς ανεκτή και ο χρήστης δεν αισθάνεται καμία δυσφορία.

Το M.E.T. είναι η διαδικασία καθοδήγησης μικρo-ρεύματος, λιγότερο του ενός milliampere διαμέσω του σώματος, χρησιμοποιώντας τους Alpha-Stim Smart Στυλεούς ή τα αυτοκόλλητα AS-Trodes ™ εφαρμόζοντας πρωτόκολλο θεραπείας 2 έως 5 λεπτών για τη αντιμετώπιση περιφερικών πόνων. Η χρήση είναι πολύ καλώς ανεκτή.

Τρόπος Δράσης Alpha-Stim
Πληθώρα μελετών αποδεικνύουν ότι η κυματομορφή Alpha-Stim ενεργοποιεί συγκεκριμένες ομάδες νευρικών κυττάρων που βρίσκονται στο εγκεφαλικό στέλεχος (Σχήμα 1). Αυτές οι ομάδες νευρικών κυττάρων παράγουν σεροτονίνη και ακετυλοχολίνη, που επηρεάζουν τη χημική δραστηριότητα των νευρικών κυττάρων που βρίσκονται τόσο κοντά όσο και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες στο νευρικό σύστημα.

Αλλάζοντας την ηλεκτρική και χημική δραστηριότητα ορισμένων νευρικών κυττάρων στο εγκεφαλικό στέλεχος, η τεχνολογία Alpha-Stim φαίνεται να ενισχύει τη δραστηριότητα σε κάποια νευρολογικά συστήματα και να απενεργοποιεί τη δραστηριότητα σε άλλα. Αυτή η νευρολογική «ειδική ρύθμιση» (fine-tuning) ονομάζεται Νευροδιαμόρφωση. Αυτό συμβαίνει είτε ως αποτέλεσμα, είτε συνεργικά, με την παραγωγή ενός πρότυπου ηλεκτρικής δραστηριότητας στον εγκέφαλο που είναι γνωστό ως "Κατάσταση Άλφα".

Τα Κύματα Άλφα (8-12Hz) κορυφώνονται γύρω στα 10Hz. Η καλή υγιής παραγωγή Άλφα προάγει τη διανοητική επινοητικότητα, βοηθά στην ικανότητα πνευματικού συντονισμού, ενισχύει τη συνολική αίσθηση χαλάρωσης και ρυθμίζει το αίσθημα της κόπωσης. Όταν κυριαχούν τα Κύματα Άλφα, οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άνετα και ήρεμα. Τα Κύματα Άλφα είναι ο κύριος ρυθμός που παρατηρείται στους φυσιολογικούς ενήλικες όταν βρίσκονται σε φάση ήρεμης χαλάρωσης.

Τι κάνει το Alpha-Stim μοναδικό

Το Alpha-Stim δημιουργεί μια μοναδική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κυματομορφή. Η κυματομορφή του Alpha-Stim παρουσιάζει αποδεδειγμένη και βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Επαναλαμβανόμενες εφαρμογές με Alpha-Stim αυξάνουν τη διάρκεια των θετικών επιδράσεων. Κατά περίπτωση, τα αποτελέσματα εμφανίζοναι σταθερά μετά από συνεχή θεραπεία, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι ηλεκτρικές και χημικές αλλαγές που προκαλούνται από την τεχνολογία Alpha-Stim οδηγεί σε μια επαναφορά των πτυχών του νευρικού συστήματος στην κανονική του λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.alpha-stim.com/healthcare-professionals/research-and-reports/


Ψυχιατρικά Νέα
Ιατρείο
Ντούρος Ι. Βασίλειος

: Π.Π. Γερμανού 28 Θεσ/νίκη, Τ.Κ. 546 22

: 2310 271131-6977 207442

: Δευτέρα - Πέμπτη 18:00 - 21:30
(Δέχεται κατόπιν ραντεβού)

: billydou-1@hotmail.com
flxdplayer